Brillenboer Moen

Mobiele Oogmetingen En Nazorg.
 

Mijn dienstverlening

Mijn jarenlange optiekervaring heeft mij geleerd dat het voor ouderen en mensen die minder mobiel zijn, moeilijk is om naar een opticien te gaan. Men dient een taxi te regelen of men is afhankelijk van familie of vrienden. 

Ik wil graag bij de mensen aan huis komen. Of het nu in het verzorgingshuis is of bij zelfstandig wonenden, dat maakt niet uit. 

Sinds 1 maart 2022 werk ik samen met de Omring, met de omring pas krijgt u dan korting op een bril.


U kunt mij bellen voor:

  • Oogmeting en oogadvies (gratis)
  • Verkoop van monturen en brillenglazen
  • Af- en bijstellen van brillen (gratis)
  • Reparatie van brillen (gratis)

 

Ik werk op afspraak, u kunt bellen naar 06-42 818 757 of een email sturen naar info@brillenboermoen.nl. Op zondag of in de avond is geen probleem. Het beste is om een een mail te sturen en ik bel zo snel mogelijk terug. Eventueel in de avond of in het weekend is ook geen probleem.

Tevens kan ik ook bij bedrijven langs komen om daar werkbrillen aan te meten. 

Ik doe alles op locatie, zowel het meten als het uitzoeken en bespreken van glazen en monturen.

Computer-, bureau-, varifocale-, verte- en leesglazen zitten in mijn assortiment, samen met een compact assortiment monturen.

Op locatie kan ik ter plekke meten wat de afstand is tot het leeswerk en de computer of een andere afstand waar de bril voor gebruikt gaat worden. Op deze manier kan de bril op de juiste afstand worden aangepast. Het enige wat ik nodig heb is een ruimte van 6 meter voor de oogmeting.

Verder maakt het niet uit waar u verzekerd bent, mijn brillen zijn ook gewoon te declareren bij uw zorgverzekering. Mits u daar recht op hebt. Tevens is het ook mogelijk om te pinnen.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info